Премиерът на Великобритания Тереза Мей е потвърдила, че подава оставка щом

...
Премиерът на Великобритания Тереза Мей е потвърдила, че подава оставка щом
Коментари Харесай

Тереза Мей подава оставка през лятото

Премиерът на Англия Тереза Мей е удостоверила, че подава оставка щом стартира идната фаза от Брекзит, заяви източник, представен от английски медии.

Министър-председателят отбелязал пред депутатите, че е чула посланието им. Мей е загатнала пред торите, че ще се отдръпна през лятото, написа Канал3.бг.

" Няма да остана на поста за идната фаза от договарянията ", споделила Мей пред членовете на Комисия 1922 на Консервативната партия. Тя дава обещание да подаде оставка, откакто договорката й за Брекзит с Европейски Съюз бъде прокарана в Камарата на общините.

Но тя не конкретизира по кое време тъкмо ще се отдръпна. Мей разясни, че избира идващият министър председател да е някой " в тази стая ", а не от Лейбъристката партия.

" Дейли телеграф " разяснява, че Мей е изнесла пламенна тирада пред консерваторите.

" Даунинг стрийт " публикува извадка от речта на Мей пред торите.

" Много ясно чух настроението в парламентарната група. Знам, че има предпочитание за нов метод и ново водачество във втората фаза на договарянията за Брекзит и аз няма да заставам на пътя...Готова съм да напусна този пост по-рано от това, което имах намерение за да се направи това, което е вярно за нашата страна и партия ", разгласи тя.

Мей прикани присъстващите да подкрепят съглашението за овакантяване на Европейски Съюз, с цел да подсигуряват равномерен Брекзит.

Британското държавно управление ще се опита да прокара съглашението за Брекзит на трето гласоподаване в Народното събрание в петък.

По-рано Мей изгуби поредно гласоподаване в Народното събрание. Британските депутати утвърдиха процедура за осъществяване на ориентировъчни гласувания на разновидности за Брекзит.

Председателят на Камарата на общините Джон Бъркоу е избрал 8 оферти за Брекзит, които ще бъдат подложени на гласоподаване в Народното събрание по-късно довечера, което е част от процеса по осъществяване на ориентировъчни гласувания, натрапен от депутатите по-рано тази седмица.

Бъркоу повтори решението си, че ще разреши ново гласоподаване на договорката за Брекзит, в случай че има обилни промени. Той се закани да блокира всеки опит на държавното управление да употребява смяна в процедурните правила, с цел да заобиколи решението.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР